Carnaciori la gratar

Printeaza

O reteta de carnaciori la gratar din: sirop de artar, praf de mustar, carnati si costita.

Ingrediente:Carnaciori la gratar

  • 6 linguri sirop de artar
  • 2 lingurite praf de mustar
  • 12 carnati
  • 12 felii de costita

 

Mod de preparare:

Combină siropul de arţar cu praful de muştar şi unge carnaţii. Inveleşte cârnaţii cu feliile de costiţă şi unge cu sosul rămas.

Dă la grătar 10 minute, întorcând din când în când, până se pătrund.

Carnaciori la gratar

Carnaciori la gratar

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.