Carnaciori in aluat fraged

Printeaza

Carnaciori in aluat fraged din: faina, drojdie, lapte, ulei, mustar, sare, carnaciori.

Pentru aluat:Carnaciori in aluat fraged

  • 500 g făină
  • 250 ml apă
  • un plic drojdie uscată
  • 3 linguri ulei
  • sare
  • 300 g cârnăciori
  • 2-3 linguri muştar
  • 6 linguri lapte

 

Mod de preparare:

Pentru aluat, se amestecă bine ingredientele şi se obţine o cocă potrivit de tare. Aluatul se întinde pe masa de lucru presărată cu puţină făină. Se unge din abundenţă cu muştar pe toată suprafaţa.

Se taie pătrate sau dreptunghiuri în care să poată fi aşezaţi cârnăciorii. Se rulează, se aşază în tava de copt, se ung cu lapte şi se coc 15 minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.