Carnaciori la gratar cu dovlecei
PrinteazaCarnaciori la gratar cu dovlecei din: carnaciori, dovlecei, ulei de masline, cimbru, sare, piper.
- 4 carnaciori
- 4 dovlecei
- 2 linguri ulei de masline
- 1 linguri cimbru uscat
- sare
- piper
Mod de preparare:
Amestecaţi uleiul cu sare, cimbru şi piper. Tăiaţi dovleceii în felii, pe lungime şi ungeţi fiecare felie, pe ambele părţi cu uleiul condimentat. Lăsaţi feliile 10 minute la frigider.
Rulaţi cârnăciorii, ca să obţineţi spirale, pe care prindeţi-le cu beţişoare de frigărui, ca să le puteţi manevra mai uşor. Prăjiţi cârnăciorii pe grătarul încins, pe ambele feţe şi apoi prăjiţi şi feliile de dovlecei.
Pofta buna!