Carnaciori cu legume la tigaie

Printeaza

Carnaciori cu legume la tigaie din: carnaciori, ardei, ceapa, usturoi, zeama de carne, apa, sos de tomate, rosii cherry, ulei de floarea soarelui, sare, piper si zahar.

Ingrediente:

  • 8 carnaciori cruzi
  • cate un ardei galben, rosu si verde
  • o ceapa alba
  • 2 catei de usturoi
  • 250 ml zeama de carne
  • 100 ml apa
  • 2 linguri cu sos de tomate
  • 250 g rosii-cherry
  • 2 linguri cu ulei de floarea-soarelui
  • sare
  • piper macinat
  • o lingurita cu zahar

 

Mod de preparare:

Speli ardeii, le scoti samburii si ii tai in bucati medii. Cureti si maruntesti cepele, in timp ce usturoiul, odata curatat, il lasi intreg. Speli rosiile. Incingi uleiul si prajesti cepele in el. Pui ardeii si lasi la foc mic circa 10 minute. Amesteci mereu.

Adaugi usturoiul si torni deasupra zeama si apa, lasi un pic sa dea in clocot, apoi pui sosul de tomate si rosiile. Adaugi sare, mult piper si zahar, lasi sa fiarba la foc mic in jur de 5 minute, dupa care pui carnaciorii si mai lasi inca 5 minute.

Se servesc cu paine proaspata, crocanta.

Carnaciori cu legume la tigaie

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.