Carnaciori cu legume
PrinteazaO reteta de carnaciori cu legume din: carnaciori, ardei gras, ceapa rosie, ulei, bere, ketchup si sare.
- 8 carnaciori
- 1 ardei gras
- 1 ardei gras rosu
- 1 ceapa rosie mare
- 2 linguri ulei
- 500 ml bere
- 100 ml ketchup
- sare
Mod de preparare:
Speli şi cureţi ardeii şi cea¬pa, după care le tai fâşii subţiri. Crestezi orizontal cârnăciorii pe toată lungimea pană la jumătate. Ai grijă să nu fie prea adânci crestăturile. Aşezi în crestături fâşii de ardei şi ceapă, alternându-le.
Fâşiile de legume rămase le sotezi în puţin ulei încins, le pui într-un vas termorezistent, adaugi berea amestecată cu hetchupul şi sare, după gust. Aşezi cârnăciorii şi introduci vasul în cuptorul preîncălzit pentru circa 40 de minute.
Carnaciori cu legume
Pofta buna!