Ouăle se separă, iar albuşurile se bat cu telul până devin spumă. Se încorporează grisul şi se lasă să se odihnească 30 de minute. Gălbenuşurile se freacă cu 3 linguri de ulei şi se amestecă cu restul ingredientelor mai sus menţionate.
Rezultă o compoziţie de consistenţă potrivită. Se formează cârnăciori de 10 cm lungime care se prăjesc în tigaia de teflon pe ambele părţi, până se formează o cojiţă rumenită.
In tava de la cuptor, unsă cu ulei, se aşază în rânduri şi se adaugă apă cât să-i acopere. Se condimentează cu cimbru şi usturoi mărunţit. Sunt gata când apa a scăzut, iar cârnăciorii au crescut în volum.
Carnati cu salata de varza rosie si mere din: varză roşie, oţet de mere, suc deportocale, miere, ceapa verde, ulei de nuca, carnaciori, mere, muştar. Ingrediente: 800 g varză roşie tocată 2 linguri oţet de mere 2 linguri suc deportocale 1 lingură miere 4 cepe verzi 3 linguri ulei de nucă 12 cârnăciori 4 felii de mere 4 linguri muştar […]
Prăjeşti carnaţii în untură. Când sunt gata scoţi untura, adaugi peste cârnaţi un pahar de vin alb şi laşi să fiarbă domol. In altă cratiţă faci un rântaş din: o bucăţică de unt (margarina) cât nucă, o lingură făină, 1 pahar şi jumătate de apă. Adaugi vinul ce a mai rămas de la cârnaţi şi […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.