Carnaciori picanti
PrinteazaCarnaciori picanti din: carnaciori, ceapa, cartof, mango, sirop de agave sau miere, ardei, condimente, ulei, patrunjel.
- 400 g cârnăciori proaspeţi
- 1 ceapă roşie
- 1 cartof dulce
- 150 g mango
- 2 linguriţe sirop de agave sau miere
- 50 g ardei iute
- 1 lingură condiment pentru murâturi
- 1 lingură ulei de măsline
- 1 mână de pătrunjel proaspăt
Mod de preparare:
Incinge cuptorul la semnul 6/200°C.
În tava de copt pune cărnăciorii, ceapa, cartoful, mango, ardeiul şi siropul de agave. Presară condimentul, stropeşte cu ulei şi potriveşte gustul de sare. Dă la cuptor 30 minute, întorcând la jumătate intervalului.
Presară pătrunjel şi serveşte.
Pofta buna!