Carnati la gratar cu sos de ceapa din: carnati de porc, sare, piper, ulei de masline, unt, ceapa, zahar pudra, faina, supa, cartofi, smantana, mustar. Ingrediente: 10 carnati de porc sare și piper negru măcinat Pentru sosul de ceapa: 2 linguri ulei de masline 2 linguri unt 8 cepe feliate 1 linguriță zahăr pudră 1 lingură […]
Carnaciori cu sos de rosii
PrinteazaCarnaciori cu sos de rosii din: rosii, ceapa rosie, otet din vin alb, otet balsamic, ulei de masline, sare, piper, busuioc, carnaciori.
Ingrediente:
- 700 g rosii
- 1 ceapa rosie
- 2 linguri otet din vin alb
- 1 lingura otet balsamic
- 4 linguri ulei de masline
- sare
- piper
- 2 linguri busuioc tocat
- 12 carnaciori
Mod de preparare:
Pregatiti rosiile, taiati-le bucati, apoi in patru, indepartati-le semiintele si tocati carnea rosiilor marunt. Spalati ceapa si tocati-o de asemenea marunt.
Sosul salsa – Pregatiti un sos marinat din otet, ulei, sare si piper, amestecati cu rosii, ceapa si busuioc, acoperiti cu un capac si lasati sosul circa 30 de minute la frigider sa se raceasca.
Frigeti carnaciorii pe gratar pe toate partile, avand grija sa nu se arda. Condimentati sosul salsa puternic, dupa gust, serviti-l alaturi de carnaciori si ornati-l, eventual, cu rucola.
Daca va doriti ceva special, atunci serviti totul impreuna cu porumb la gratar.
Rosiiile pot fi pregatite mai usor daca le zgariati mai intai suprafata cu un cutit, apoi cu o spumiera le introduced in apa fierbinte.
Coaja lor se va desprinde mai usor. Indepartati-le semintele si astfel pregatite, tocati-le marunt.
Carnaciori cu sos de rosii
Pofta buna!
Poate te intereseaza si:
Carnati la gratar cu sos de ceapa
Carnati in sos de vin alb
Carnati in sos de vin alb din: carnati, vin alb, patrunjel, ulei. Ingrediente: 1/2 kg carnati 1 pahar vin alb patrunjel verde 3 linguri ulei Mod de preparare: Carnatii ii speli si ii usuci intr-un prosop curat, apoi ii tai bucati mari, pe care le prajesti in ulei fierbinte. Cand ii […]
Pofta buna!
Incoming search terms:
- carnaciori cu sos
Ce buni sunt carnaciorii 🙂