Carnaciori subtiri in aluat

Printeaza

Carnaciori subtiri in aluat din: aluat, carnaciori subtiri, ou, seminte de susan alb si negru.

 

Ingrediente:

  • 400 g aluat foitaj
  • 300 g cârnăciori subţiri
  • un ou pentru uns
  • seminţe de susan alb şi negru

 

Mod de preparare:

Carnaciori subtiri in aluat: Aluatul se întinde uşor pe masa presărată cu puţină făină.

taie în pătrate.

Pe fiecare pătrat se aşază câte un cârnăcior si se unesc două colţuri.

ung cu ou bătut. Se presară cu susan alb şi negru şi se coc 20 de minute.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Găină cu Spanac și Usturoi

Găină cu Spanac și Usturoi – Rețetă Plină de Gust. Acest preparat este perfect pentru o masă sănătoasă, bogată în proteine și vitamine, oferind un echilibru ideal între gust și nutriție. Spre deosebire de pui, găina are o carne mai fermă și o aromă mai intensă, făcând-o ideală pentru preparatele care necesită gătire lentă. Combinarea […]

Rulouri de vinete cu ricotta și sos de roșii

Rulouri de vinete cu ricotta și sos de roșii – rețetă italiană delicioasă. O combinație perfectă de arome italienești, ideale pentru o cină specială sau o masă de weekend în familie. Vinetele sunt rapid prăjite pentru a deveni moi și suculente, umplute cu ricotta cremoasă și coapte în sos de roșii proaspăt aromatizat cu busuioc. […]

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.