Carnati in aluat cu malai

Printeaza

Carnati in aluat cu malai din: carnaciori, malai, faina, lapte, ulei, praf de copt, sare, zahar, rozmarin, cimbru si piper.

Ingrediente:Carnati_in_aluat_cu_malai

  • 7 carnaciori proaspeti
  • 400 g malai
  • 100 g faina
  • 600 ml lapte
  • 200 ml ulei
  • 1/2 praf de copt
  • 1 praf de sare
  • 1/2 lingurita cu zahar
  • 1 fir de rozmarin
  • cimbru
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Prăjeşte cârnăciorii la foc mic ca să se pătrundă, scurge-i de grăsime şi lasă-i deoparte.

Intre timp, pregăteşte aluatul amestecând întâi ingredientele lichide (lapte, ulei etc.), adăugând treptat ingredientele solide.

Aluatul ar trebui să aibă la final o consistenţă intermediară (nu tare).

Amestecă şi adaugă cimbrul şi piperul măcinat.

Unge o tavă cu ulei sau unt topit, tapetează cu pesmet, toarnă aluatul până la jumătatea tăvii şi aşază cârnăciorii.

Dă la cuptor maximum o oră. Verifică din când în când cu o scobitoare dacă s-a copt aluatul.

Scoate când s-a rumenit şi ornează cu rozmarin. Serveşte cu ceapă fideluţă murată în oţet.

Carnati in aluat cu malai

Carnati_in_aluat_cu_malai

 

Pofta buna!

 

 

 

 


poate iti place si:

Carnati in aluat cu sos

Carnati in aluat cu sos

Carnati in aluat cu sos din: carnati, faina, lapte, oua, sare, piper, ceapa, usturoi, supa de vita, vin rosu. Ingrediente: 4 carnati 120 g de făină 120 ml de lapte 2 oua sare si piper Ingrediente sos: 3 cepe 3-4 catei de usturoi 250 ml de supa de vita 250 ml de vin rosu 1/2 lingură […]

 

Conopida in aluat cu carnati afumati

Conopida in aluat cu carnati afumati

Conopida in aluat cu carnati afumati din: carnati afumati, conopida, cascaval ras. Ingrediente: 100 g cârnaţi afumaţi 1 conopidă (de mărime medie) 50 g caşcaval ras   Mod de preparare: Se desface bucheţele o conopidă de mărime medie, se fierbe în apă cu sare, apoi se scurge. Se prepară un aluat de clătite mai gros, […]

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 

2 comentarii

  1. O idee interesanta

  2. Nu-mi place!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.