Carnati banateni

Printeaza

Carnati banateni din: carne de porc, slanina, usturoi, boia, coriandru, supa de oase, sare, piper.

Ingrediente:Carnati banateni

  • 1,5Kg carne de porc
  • 500g slanina
  • 3-4 catei de usturoi mari
  • 5g boia de ardei dulce
  • 5g coriandru
  • 500ml supa de oase
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Se taie în bucti carnea de porc si slanina si se dau prin masina de tocat. Se amesteca apoi cu usturoiul pisat, cu boiaua dulce, cu coriandru si cu supa de oase.

Se framânta bine compozitia ca sa se omogenizeze, se condimenteaza si se umplu matele cu ea.

Se lasa cârnatii sa se zvinte si apoi se pun la afumat.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.