Carnati cu bere, ardei si oregano

Printeaza

Carnati cu bere, ardei si oregano din: ulei de măsline, cârnaţi proaspeţi, ardei graşi roşii, ardei graşi verzi, ceapa roşie, usturoi, bere, pastă de tomate, oregano, sare, piper.

 

Ingrediente: Carnati_cu_bere_ardei_si_oregano

  • 3 linguri ulei de măsline
  • 1 kg cârnaţi proaspeţi
  • 3 ardei graşi roşii
  • 2 ardei graşi verzi
  • 2 cepe roşii mari
  • 3 căţei de usturoi
  • 1 sticlă bere
  • 200 g pastă de tomate
  • oregano
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Ardeii, ceapa şi usturoiul îi cureţi şi îi tai mărunt. încălzeşti uleiul de măs­line şi prăjeşti cârnaţii, tăiaţi pe toate părţile, apoi îi scoţi din tigaie.

Torni berea în tigaie, pui ardeii graşi roşii, ardeii graşi verzi, ceapa şi usturoiul. Adaugi pasta de tomate, orega­no, sare şi piper. Acoperi şi laşi totul la fiert.

Tai cârnaţii în bucăţi mici şi îi adaugi peste ardei. Laşi să fiarbă totul la foc mic până când cârnaţii sunt fierţi. Serveşti preparatul cu gar­nitură de orez.

Carnati cu bere, ardei si oregano

Carnati_cu_bere_ardei_si_oregano

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.