Carnati cu bere, ardei si oregano
PrinteazaCarnati cu bere, ardei si oregano din: ulei de măsline, cârnaţi proaspeţi, ardei graşi roşii, ardei graşi verzi, ceapa roşie, usturoi, bere, pastă de tomate, oregano, sare, piper.
- 3 linguri ulei de măsline
- 1 kg cârnaţi proaspeţi
- 3 ardei graşi roşii
- 2 ardei graşi verzi
- 2 cepe roşii mari
- 3 căţei de usturoi
- 1 sticlă bere
- 200 g pastă de tomate
- oregano
- sare
- piper
Mod de preparare:
Ardeii, ceapa şi usturoiul îi cureţi şi îi tai mărunt. încălzeşti uleiul de măsline şi prăjeşti cârnaţii, tăiaţi pe toate părţile, apoi îi scoţi din tigaie.
Torni berea în tigaie, pui ardeii graşi roşii, ardeii graşi verzi, ceapa şi usturoiul. Adaugi pasta de tomate, oregano, sare şi piper. Acoperi şi laşi totul la fiert.
Tai cârnaţii în bucăţi mici şi îi adaugi peste ardei. Laşi să fiarbă totul la foc mic până când cârnaţii sunt fierţi. Serveşti preparatul cu garnitură de orez.
Carnati cu bere, ardei si oregano
Pofta buna!