Carnati cu bere si ardei

Printeaza

O reteta de carnati cu bere si ardei din: ulei de masline, carnati, ardei grasi, ceapa rosie, usturoi, bere, pasta de tomate, oregano, sare si piper.

Ingrediente:

  • 3 linguri de ulei de masline
  • 1 kg carnati proaspeti
  • 3 ardei grasi rosii
  • 2 ardei ardei grasi verzi
  • 2 cepe rosii mari
  • 3 catei de usturoi
  • 1 sticla bere
  • 200 g paste de tomate
  • oregano
  • sare si piper

 

Mod de preparare:

Ardeii, ceapa şi usuroiul se curăţă şi se taie mărunt. Se încălzeşte uleiul de măsline şi se prăjesc cârnaţii tăiaţi pe toate părţile, apoi se scot din tigaie. Se toarnă berea in tigaie, se pun ardeii roşii, ardeii verzi, ceapa şi usturoiul.

Se adaugă pasta de tomate, oregano, sarea şi piperul. Se acoperă şi se lasă la fiert. Se taie cârnaţii în bucăţi mici şi se adaugă la ardei. Se lasă să fiarbă la foc mic până când cârnaţii sunt fierţi. Se serveşte cu garnitură de orez.

Carnati cu bere si ardei

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.