Iahnie cu carnati si patrunjel din: fasole, carnati, ulei, ceapa, morcov, radacina de patrunjel, telina, pasta de tomate, foaie de dafin, sare, piper, patrunjel. Ingrediente: 500 g fasole albă 300 g cârnaţi afumaţi şau cabanos 2 linguri ulei 1 ceapă 1 morcov mare 1 rădăcină de pătrunjel 100 g ţelină 2 linguri pastă de tomaţe […]
Carnati cabanos cu cartofi noi
PrinteazaCarnati cabanos cu cartofi noi din: cartofi, cabanos, bacon, rosii, ceapa verde, usturoi, ulei de masline, suc de rosii, cimbru, sare, piper, fulgi de chili.
Ingrediente:
- 1/2 kg cartofi noi
- 2 carnati cabanos
- 3 felii de bacon
- 3 rosii proaspete
- 3 fire de ceapa verde
- 1 fir de usturoi verde
- 3 linguri ulei de masline
- 300 ml suc de rosii
- cimbru proaspat
- sare
- piper
- fulgi de chili
Mod de preparare:
Speli cartofii, ii tai in bucati si ii pui la fiert în apă cu puţină sare. Ii fierbi doar pe jumătate.
Toci ceapa şi usturoiul şi tai în bucăţi mici baconul şi cabanoşii. Căleşti ceapa împreună cu usturoiul, pui carnea şi mai laşi timp de 1-2 minute, după care iei vasul de pe foc.
Intr-o tavă unsă cu ulei, pui cartofii împreună cu roşiile tocate feliuţe, ceapa şi baconul tăiat, apoi stropeşti totul cu ulei de măsline şi condimentezi cu sare, piper şi chili.
La final adaugi 250 ml apă şi presari câteva frunzuliţe de cimbru. Introduci tava în cuptor şi o laşi timp de 15 minute.
Nu mai adaugi apă, ci suc de roşii. Dai tava din nou la cuptor şi mai laşi circa 15 minute.
Pofta buna!
Poate te intereseaza si:
Paste cu carnati
Paste cu carnati din: paste, carnati, ceapa, ardei, ulei, parmezan, sare. Ingrediente: o pungă paste scurte 2 cârnati cabanos 2 fire ceapă verde un ardei gras o lingură ulei parmezan un praf sare Mod de preparare: Se pun pastele la fiert în apă cu un praf de sare. În ulei se pun la călit […]