Carnati de casa afumati, cu fasole batuta din: carnat afumat, fasole alba, ulei, ceapa, usturoi sare
Ingrediente :
600 g cârnat afumat
500 g fasole albă
200 ml ulei
200 g ceapă
25 g usturoi
1 linguriţă sare
Mod de preparare:
Alegi fasolea, o speli bine şi o pui la fiert. După ce dă în clocot, o scurgi de apă şi o pui din nou la fiert, cu altă apă clocotită. După ce a fiert bine, o scurgi de apă, o dai de două ori prin maşina de tocat, o baţi bine turnând câte puţin ulei (cam 100 ml) şi adaugi usturoi pisat.
Ceapa o tai julien, o rumeneşti în ulei, o parte o scoţi pentru garnisit, iar restul, împreună cu uleiul, îl adaugi în fasolea bătută. Cârnaţii afumaţi îi crestezi şi prăjeşti pe ambele părţi. Ii serveşti cu fasole bătută şi cu murături asortate.
Iahnie de fasole cu carnati picanti din: carnati, fasole boabe, ardei, morcovi, foi de dafin, radacina de patrunjel, faina, patrunjel verde, bulion, sare, piper. Ingrediente: 300-400 g cârnați 1 kg fasole boabe 1-2 ardei 2 morcovi 2 foi de dafin 1 rădăcină de pătrunjel 1 lingură făină 1 legătură pătrunjel verde bulion dupa gust sare […]
Fasole cu carnati de pui din: ulei de masline, carnati de pui, ceapa, usturoi, pasta de toamte, boia, oregano, fulgi chili, spanac, fasole, rosii, supa de legume, sare, piper, parmezan. Ingrediente: 1 lingura ulei de masline 2 carnati de pui, maruntiti 1 ceapa, cuburi 3 catei de usturoi, tocat 1 lingura pasta de tomate 1 […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.
E buna reteta asta cu fasole batuta