Carnati de casa cu cartofi copti

Printeaza

Carnati de casa cu cartofi copti din: carnati, cartofi, marar, sare, boai, cimbru, piper si ulei.

Ingrediente:

  • 2 carnati
  • 800 g cartofi mici sau taiati rondele
  • 1 legatura marar verde
  • sare
  • boia
  • cimbru
  • piper
  • 1-2 linguri ulei

 

Mod de preparare:

Cureţi şi speli cartofii, apoi îi aşezi în tavă. îi condimentezi cu sare, piper, boia, cimbru, adaugi ulei şi îi dai la cuptor, acoperiţi cu un ca­pac.

Separat, porţionezi cârnaţii, îi înţepi cu o furculiţă să nu plesnească şi îi aşezi într-o tavă de aragaz, apoi ii bagi in cuptor si ii acoperi cu capac.

Dupa ce s-au facut, ii scoti din tava si ii lasi sa se scurga pe un prosop absorbant de bucatarie. Dupa ce s-au copt si cartofii, ii asezi pe un platou impreuna cu carnatii.

Ornezi cartofii cu marar verde tocat marunt si ii servesti cu salata de castraveti acri sau cu alte muraturi.

Carnati de casa cu cartofi copti

Carnati_de_casa_cu_cartofi_copti

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.