Cârnați de Casă Moldovenești Autentici: Tradiție și Savoare din: carne de porc, slanina, usturoi, sare, piper, boia de ardei dulce, mate de porc. Cârnații de casă moldovenești reprezintă o tradiție culinară veche, transmisă din generație în generație. Sunt apreciați pentru aroma lor unică și modul autentic de preparare. Această rețetă îmbină ingredientele tradiționale cu tehnici […]
Carnati de casa din carne de porc
PrinteazaCarnati de casa din carne de porc din: fleica de porc, usturoi, interstine, sare, piper, boia, cimbru, ulei.
- 6 kg fleică de porc
- o căpăţână usturoi
- 10 m intestine
- sare
- piper
- boia
- cimbru
- ulei pentru prăjit
Mod de preparare:
Carnea se toacă la maşină sau se taie mărunt la cuţit. Se amestecă apoi cu usturoiul pisat, sare, piper, boia si cimbru, după gust.
Intestinele spălate bine se ataşează pâlniei speciale de la maşina de tocat şi se umplu treptat cu amestecul de carne.
Pe măsură ce se umplu intestinele, se răsucesc din loc în loc pentru a forma un cârnat.
Se leagă la capete şi se lasă la aer pentru 3 zile. Apoi se prăjesc în ulei şi se servesc cu garnitură după preferinţă.
Carnati de casa din carne de porc
Cârnați de Casa Plini de Savoare
Cârnați de Casa Plini de Savoare din: carne de porc, carne de vita, coriandru, chimion, paprika afumata, usturoi, sare, piper, mate. Savurează gustul inovator al acestor cârnați , o rețetă unică ce combină carne de calitate superioară cu o selecție de mirodenii exotice. Perfect pentru cei care iubesc să experimenteze în bucătărie, această rețetă aduce […]
Pofta buna!