Carnati de casa proaspeti

Printeaza

Carnati de casa proaspeti din: carne de porc, sare, piper, coriandru, ienibahar, usturoi.

Ingrediente:

  • carne de porc
  • sare
  • piper
  • coriandru
  • ienibahar
  • usturoi

 

Mod de preparare Carnati de casa proaspeti:

Se fierbe bine carnea de porc, în special de la gât, până cade singură de pe os. Se dă prin maşină, se adaugă sare, piper, coriandru şi ienibahar.

Se pisează câteva căpăţâni de usturoi şi se amestecă în puţină supă de la carne.

Zeama de usturoi fierbinte se adaugă la carne şi se frământă totul bine.

Maţele se spală, se rad pe interior şi se ţin în apă rece. Se umplu şi se pun afară, pe o bară, să se zvânte.

Cine doreşte poate să-i afume, la o afumătoare cu lemn de brad.

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.