Carnati de casa cu usturoi si cimbru
PrinteazaCarnati de casa cu usturoi si cimbru din: carne de porc, intestine subtiri de porc, usturoi, sare, piper macinat, cimbru, boia de ardei iute.
- 5 kg carne de porc
- 8 metri de intestine subtiri de porc
- 8 catei de usturoi
- sare
- piper macinat
- cimbru
- boia de ardei iute
Mod de preparare:
Tai carnea de porc bucăţi mici şi o dai prin maşina de tocat. Căţeii de usturoi îi pisezi şi-i amesteci cu carnea tocată, adăugând condimentele după gust.
Cureţi maţele de porc foarte bine, iei unul dintre capete şi-l aşezi la pâlnia maşinii de tocat.
Pui carnea şi umpli cârnaţii puţin câte puţin. Pentru a preveni ruperea lor, este indicat ca, din când în când, să răsuceşti intestinele.
Ii legi la capete şi-i dai la zvântat într-un loc bine aerisit şi rece.
Carnati de casa cu usturoi si cimbru
Pofta buna!