Carnați cu Condimente – Secrete din Bucătărie

Printeaza

Carnați cu Condimente – Secrete din Bucătărie din: carne de porc, carne de vita, slanina tocata, usturoi, sare, piper, boia de ardei, vin rosu, mare de carnati.

 

Ingrediente:

 

Mod de preparare:

Într-un bol mare, combinați carnea tocată, slănina, usturoiul și condimentele. Amestecați bine până când ingredientele sunt bine combinate.

Adăugați vinul roșu și amestecați din nou.

Umpleți mațele cu amestecul de carne, având grijă să nu le umpleți prea mult.

Lăsați cârnații să se odihnească timp de 24 de ore în frigider.

Coaceți cârnații la grătar sau în cuptor până când sunt bine făcuți.

Carnați cu Condimente – Secrete din Bucătărie

Informații Nutriționale (per porție):

  • Calorii: 300
  • Carbohidrați: 2g
  • Proteine: 22g
  • Grăsimi: 23g

Această rețetă de cârnați cu condimente tradiționale este inspirată din secretele vechi ale bucătăriei românești.

Cârnații au fost întotdeauna o mâncare populară în România, fiind servită la ocazii speciale și sărbători.

Această rețetă combină aromele autentice ale condimentelor tradiționale cu tehnicile moderne de preparare pentru a crea un cârnat delicios și aromat.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 

 

Fasole cu carnați și roșii

Fasole cu carnați și roșii din: fasole boabe, carnati proaspeti, ceapa, usturoi, rosii, ardei gras, ulei de masline, boia de ardei, sare, piper, frunza de dafin, supa de legume.   Ingrediente: 250g fasole boabe (poate fi fasole albă, roșie sau neagră, în funcție de preferințe) 250g cârnați proaspeți sau afumați, tăiați în bucăți mici 1 […]

 

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.