Carnati cu branza de burduf si mamaliguta
PrinteazaCarnati cu branza de burduf si mamaliguta
Ingrediente:
- 500 g cârnaţi de casă afumaţi
- 300 g brânză de burduf
- mălai
- două ouă
- 100 g smântână
- ulei
- sare
Preparare:
Se face o mămăligă potrivită din mălai, apă şi sare. Carnaţii se taie felii şi se prăjesc într-o formă unsă cu grăsime, până se rumenesc, apoi se taie în felii groase.
Se pune jumătate din mămăliguţă pe fundul tăvii, deasupra se pun carnaţii şi brânza, apoi restul de mămăliguţă şi se acoperă din nou cu brânză şi cârnăciori.
Se pune la cuptorul încins dinainte, 15 minute, după care se toarnă ouăle bătute cu smântână şi se mai lasă 5 minute.
Carnati cu branza de burduf si mamaliguta
Pofta buna!
N-am mai mancat branza de burduf de cand eram flacau 🙂 Mi-ati facut o pofta…