Carnati cu cimbru si usturoi

Printeaza

Carnati cu cimbru si usturoi din: pulpa de porc, carne de vita, slanina, vin, usturoi, sare, piper, boia, cimbru.

Ingrediente:Carnati_cu_cimbru_si_usturoi

  • 500 g pulpă de porc
  • 250 g carne de vită
  • 250 g slănină
  • 150 ml vin alb
  • 4 căţei de usturoi
  • 1/2 linguri de sare
  • 1 lingură de piper
  • 1 lingură de boia iute/dulce
  • 1 lingură de cimbru
  • maţe de porc

 

Mod de preparare:

Freacă maţele cu sare, ţine-le în apă rece cu oţet două ore. Zdrobeşte căţeii de usturoi, amestecă-i cu vinul şi sarea. Taie carnea şi slănina în bucăţi şi dă-le prin maşina de tocat (sita medie).

Condimentează tocătura cu piper, boia şi cimbru, adaugă pasta de vin şi usturoi, frământ-o cât să rezulte o compoziţie omogenă. Scurge maţele şi umple-le cu amestecul de carne.

Lasă cârnaţii la uscat în cămară.

Carnati cu cimbru si usturoi

Carnati_cu_cimbru_si_usturoi

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.