Carnati cu ciuperci si rosii
PrinteazaCarnati cu ciuperci si rosii din: carnaciori, bacon, sunca, ciuperci, rosii, oua, sare, piper.
- cârnăciori
- bacon sau şuncă
- ciuperci
- roşii
- ouă
- sare
- piper
Mod de preparare:
Intr-o tigaie mai mare pui puţin ulei la încălzit, adaugi cârnăciorii tăiaţi felii şi amesteci, să nu se ardă.
Adaugi apoi baconul sau şunca tăiată fâşii, după care pui ciupercile tăiate fâşii, roşiile tăiate feliuţe subţiri.
Amesteci, laşi să fiarbă, iar când a scăzut zeama lăsată de ciuperci adaugi ouăle bătute cu sare şi piper.
Dai focul tare, să se închege ouăle. Stingi focul şi serveşti mâncarea imediat, cu o salată de sezon.
Pofta buna!