Carnati cu ciuperci
PrinteazaCarnati cu ciuperci din: carnati, ciuperci, pasta de rosii, ceapa, lamaie, parmezan, patrunjel, dafin, piper, maghiran, zahar pudra, rozmarin.
- 2 fire cârnaţi Debrecen
- 250 g ciuperci
- 1 cutiuţă pastă de roşii (3 linguri)
- 1 ceapă
- 1/2 lămâie
- 50 g parmezan
- pătrunjel verde
- dafin
- piper
- măghiran
- zahăr pudră
- rozmarin
Mod de preparare:
Se curăţă ciupercile, se taie felii şi se călesc împreună cu ceapa tăiată mărunt. Se condimentează cu vegeta, una-două foi de dafin, piper şi o linguriţă de măghiran. După ce a scăzut zeaima, se adaugă cutiuţa de pastă de roşii şi zeama de la o jumătate de lămâie. Pentru un gust mai plăcut, se adaugă câte o linguriţă de zahăr pudră şi rozmarin.
Intre timp, se taie rondele firele de cârnaţi şi se adaugă la mâncarea de ciuperci. La sfârşit se presară pătrunjelul verde, tocat mărunt, şi parmezanul.
Pofta buna!