Carnati cu fasole picanta

Printeaza

Carnati cu fasole picanta din: carnati, ceapa, usturoi, fasole, pasta de ardei, telina, otet, ulei, patrunjel.

Ingrediente:Carnati cu fasole picanta

  • 4 cârnaţi de vită
  • 1 ceapă roşie
  • 3-4 căţei de usturoi
  • 1 conservă de fasole albă
  • 2 linguri pastă de ardei
  • 1/2 tijă ţelină
  • 1 lingură oţet
  • 1 linguriţă zahăr
  • ulei
  • 1/2 legătură pătrunjel

 

Mod de preparare:

Tai felii cârnaţii şi-i rumeneşti în ulei. îi scoţi, apoi continui, în aceeaşi tigaie, cu ceapa tocată. Adaugi şi usturoiul şi le laşi să se călească uşor.

Torni fasolea cu tot cu lichidul din conservă, pasta de roşii, rondelele de ţelină, oţetul şi zahărul şi laşi pe foc 15 minute. Adaugi cârnaţii, mai ţii 10 minute şi opreşti focul.

Serveşti mâncarea cu pătrunjelul tocat fin.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.