Carnati cu fasole picanta
PrinteazaCarnati cu fasole picanta din: carnati, ceapa, usturoi, fasole, pasta de ardei, telina, otet, ulei, patrunjel.
- 4 cârnaţi de vită
- 1 ceapă roşie
- 3-4 căţei de usturoi
- 1 conservă de fasole albă
- 2 linguri pastă de ardei
- 1/2 tijă ţelină
- 1 lingură oţet
- 1 linguriţă zahăr
- ulei
- 1/2 legătură pătrunjel
Mod de preparare:
Tai felii cârnaţii şi-i rumeneşti în ulei. îi scoţi, apoi continui, în aceeaşi tigaie, cu ceapa tocată. Adaugi şi usturoiul şi le laşi să se călească uşor.
Torni fasolea cu tot cu lichidul din conservă, pasta de roşii, rondelele de ţelină, oţetul şi zahărul şi laşi pe foc 15 minute. Adaugi cârnaţii, mai ţii 10 minute şi opreşti focul.
Serveşti mâncarea cu pătrunjelul tocat fin.
Pofta buna!