Carnati cu legume coapte

Printeaza

Carnati cu legume coapte din: ceapa rosie, ardei gras, ulei de masline, condimente, carnati, sare si piper.

Ingrediente:Carnati cu legume coapte

  • 2 cepe roșii, taiate julienne
  • 1 ardei gras rosu, fara seminte, taiat felii
  • 1 ardei gras galben, fara seminte, taiat felii
  • ulei de masline
  • 2 lingurite condimente italiene
  • 4-5 carnati
  • sare si piper

 

Mod de preparare:

Incalziti cuptorul la 230C și se pulverizeaza o foaie de copt cu ulei de masline.

Puneti ceapa si ardeii intr-un castron si se amestecati cu ulei de masline si condimente italiene.

Aranjați legumele pe hartia de copt si dati la cuptor timp de 10-15 minute. Dupa 10-15 minute se amesteca legumele si dati inapoi la cuptor inca 10-15 minute.

Intre timp, puneti ulei de masline intr-o tigaie la foc mediu si gatiti carnatii aproximativ 10 minute, pe toate partile. Asezonati legumele cu sare si piper dupa gust.

Feliati carnatii pe diagonala si serviti cu legume.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.