Carnati cu pastai si marar

Printeaza

Carnati cu pastai si marar din: pastai, ulei, ceapa, patrunjel, marar, rosii, gogosar, morcov, carnati, sare, piper, smantana.

Ingrediente:Carnati_cu_pastai_si_marar

  • 1 kg bob păstăi sau fasole verde
  • 200 ml ulei
  • 1 ceapă
  • 1 legătură pătrunjel
  • 2 legături mărar
  • 1 morcov
  • 1 gogoşar
  • 3-4 roşii
  • 250 g cârnaţi afumaţi
  • sare
  • piper
  • 2 pahare de apă
  • smântână

 

Mod de preparare:

Cureţi păstăile de bob sau de fasole şi le speli. Cureţi şi speli şi legumele rămase. Tai mărunt ceapa curăţată, gogoşarul în fâşii subţiri, cârnaţii în rondele, iar morcovul îl dai pe râzătoare.

Incingi uleiul într-o cratiţă şi căleşti ceapa, amestecând uşor, până devine translucidă.

Adaugi pe rând morcovul ras, gogoşarul, cârnaţii şi fasolea sau bobul păstăi şi continui să le căleşti împreună pentru 5 minute, amestecând din când în când.

Decojeşti roşiile şi le tai în cuburi, îndepărtându-le cotoarele. Pui roşiile peste legumele călite, torni puţină apă caldă, presari puţină sare şi laşi să scadă mâncarea, în vasul parţial acoperit.

Spre sfârşit, adaugi pătrunjelul fin tocat, iar când păstăile s-au fiert şi uleiul începe să se ridice la suprafaţă, stingi focul şi presari verdeaţa fin tocată.

Aduci la masă mâncarea alături de smântână.

Carnati cu pastai si marar

Carnati_cu_pastai_si_marar

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.