Carnati cu sos de mustar in aluat

Printeaza

Carnati cu sos de mustar in aluat din: ulei, miere, ketchup, mustar cu boabe, porc, aluat pentru croissant.

Ingrediente: Carnati_cu_sos_de_mustar_in_aluat

  • ulei, pentru uns
  • 1 lîngură de miere
  • 1 lingură de ketchup
  • 2 linguriţe de muştar cu boabe
  • 12 cârnaţi de porc cu ierburi
  • 6 aluaturi pentru croissant

 

Mod de preparare:

Incinge cuptorul la 200°C şi unge 2 tăvi cu puţin ulei. Amestecă mierea, ketchupul şi muştarul într-un bol, apoi unge cârnaţii cu acest sos.

Desfăşoară aluatul de croissant şi împarte-l în 3 dreptunghiuri. Taie dreptunghiurile în fâşii lungi – ar trebui să obţii circa 16 bucăţi per dreptunghi.

Infăşoară fâşiile de aluat în jurul cârnaţilor. Aşază în tăvi şi coace 20 de minute. Lasă-le să se răcească puţin, apoi, serveşte preparatul cald.

Carnati cu sos de mustar in aluat

Carnati_cu_sos_de_mustar_in_aluat

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.