Carnati cu sos de mustar in aluat
PrinteazaCarnati cu sos de mustar in aluat din: ulei, miere, ketchup, mustar cu boabe, porc, aluat pentru croissant.
- ulei, pentru uns
- 1 lîngură de miere
- 1 lingură de ketchup
- 2 linguriţe de muştar cu boabe
- 12 cârnaţi de porc cu ierburi
- 6 aluaturi pentru croissant
Mod de preparare:
Incinge cuptorul la 200°C şi unge 2 tăvi cu puţin ulei. Amestecă mierea, ketchupul şi muştarul într-un bol, apoi unge cârnaţii cu acest sos.
Desfăşoară aluatul de croissant şi împarte-l în 3 dreptunghiuri. Taie dreptunghiurile în fâşii lungi – ar trebui să obţii circa 16 bucăţi per dreptunghi.
Infăşoară fâşiile de aluat în jurul cârnaţilor. Aşază în tăvi şi coace 20 de minute. Lasă-le să se răcească puţin, apoi, serveşte preparatul cald.
Carnati cu sos de mustar in aluat
Pofta buna!