Carnati cu spanac
PrinteazaCarnati cu spanac din: carnati p0lonezi, pasta fainoase, spanac, ciuperci, ulei.
- 200 g cârnaţi polonezi
- 250 g paste făinoase (de preferinţă lasagne)
- 250 g spanac
- 150 g ciuperci
- ulei
Mod de preparare:
Se fierb în apă cu sare pastele făinoase. Când sunt gata, se scurg şi se spală sub un jet de apă rece. Intre timp, se opăreşte spanacul, apoi se toacă şi se pune într-un castron.
Intr-o cratiţă se încing două linguri de ulei. Se dau pe răzătoarea cu găuri mari cârnaţii şi se pun în ulei. După i ce s-a rumenit uşor, se adaugă spanacul, amestecând bine.
Se condimentează după gust cu sare, piper şi usturoi. Separat, se fierb ciupercile, tăiate felii, în atâta apă cât să le acopere. Se scurg şi, împreună cu pastele făinoase, se amestecă apoi cu spanacul. Mâncarea se serveşte cu caşcaval ras.
Pofta buna!