Carnati cu varza

Printeaza

O reteta delicioasa de carnati cu varza, cartofi, pasta de rosii, vin alb, unt, sare, piper negru boabe, marar.

Ingrediente:Carnati cu varza

  • 1 varză albă nouă
  • 300 g cârnaţi
  • 500 g cartofi
  • 2 linguri cu pastă de roşii
  • 1 cană cu vin alb
  • 25 g unt
  • sare
  • piper negru boabe şi măcinat
  • mărar

 

Mod de preparare:

Fierbe cartofii în coajă. Toacă varza fideluţă, dă-o cu sare şi pune-o la înăbuşit în unt, dar nu toată odată, ci aşteaptă să se înmoaie puţin, adaugă alt rând de varză şi tot aşa.

Când s-a înmuiat, adaugă mă­rarul şi piperul măcinat. Ames­tecă, mai lasă câteva minute şi pune pasta de roşii.

Adaugă vinul şi un cârnat tocat mărunt, amestecă şi lasă acope­rit până se înmoaie varza. Pune totul într-un vas, iar deasupra aşază cârnaţii şi cartofii decojiţi.

Dă la cuptor până se frig cârnaţii şi cartofii prind crustă.

Carnati cu varza

Carnati cu varza

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.