Carnati cu varza
PrinteazaO reteta delicioasa de carnati cu varza, cartofi, pasta de rosii, vin alb, unt, sare, piper negru boabe, marar.
- 1 varză albă nouă
- 300 g cârnaţi
- 500 g cartofi
- 2 linguri cu pastă de roşii
- 1 cană cu vin alb
- 25 g unt
- sare
- piper negru boabe şi măcinat
- mărar
Mod de preparare:
Fierbe cartofii în coajă. Toacă varza fideluţă, dă-o cu sare şi pune-o la înăbuşit în unt, dar nu toată odată, ci aşteaptă să se înmoaie puţin, adaugă alt rând de varză şi tot aşa.
Când s-a înmuiat, adaugă mărarul şi piperul măcinat. Amestecă, mai lasă câteva minute şi pune pasta de roşii.
Adaugă vinul şi un cârnat tocat mărunt, amestecă şi lasă acoperit până se înmoaie varza. Pune totul într-un vas, iar deasupra aşază cârnaţii şi cartofii decojiţi.
Dă la cuptor până se frig cârnaţii şi cartofii prind crustă.
Carnati cu varza
Pofta buna!