Carnati de casa aromati

Printeaza

Carnati de casa aromati din: carne de porc, carne de vita, slanina, boia, usturoi, ienibahar.

Ingrediente:Carnati de casa aromati

  • 1 kg carne de porc
  • 1 kg pulpa de porc
  • 1 kg slanina
  • 2 kg carne de vita
  • 2 linguri boia
  • 1 lingurita ienibahar
  • 2 căpăţâni usturoi
  • intestine groase de porc
  • 2-3 roşii
  • 2-3 cepe
  • 3-4 căţei usturoi

 

Carnea şi slănina se toacă cu cuţitul cât mai mărunt şi se pun într-un vas. Se presară boia, ieni-bahar, se adaugă usturoiul pisat şi apoi circa 100 ml apă.

Se amestecă şi se frământă bine potrivind gustul. Pâlnia specială de cârnaţi se ataşează la maşina de tocat şi se umplu intestinele.

Se formează cârnaţii prin răsucire din loc în loc, se leagă şi se lasă la aer rece, la zvântat, pentru 3 zile. Se prăjesc în tigaie alături de legumele curăţate, după caz.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.