Carnati de vita fierti in aburi

Printeaza

Carnati de vita fierti in aburi din: carne de vită fără os, orez, usturoi, unt, sare.

Carnati de vita fierti in aburi

Ingrediente:

  • 1 kg carne de vită fără os
  • 200 g orez
  • 25 g usturoi
  • 50 g unt
  • sare

 

Mod de preparare:

Se toacă bine carnea prin maşina cu sită deasă. Orezul se pisează şi se pune la fiert în puţină apă clocotită. Se adaugă apoi carnea tocată, cu mujdeiul de usturoi strecurat şi untul.

Se amestecă bine. Pasta obţinută se înfăşoară în tifon, în formă de cârnat. Tifonul se leagă la ambdle capete şi se pune la fiert înăbuşit, cu puţină sare şi apă.

Se serveşte împreună cu supa rezultată din înăbuşire.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.