Morcovi Glazurați cu Miso – o garnitură delicioasă și nutritivă, perfectă pentru a însoți orice fel principal. Miso este o pastă tradițională japoneză făcută din soia fermentată, care este bogată în probiotice benefice pentru sănătatea digestivă. Consumul regulat de miso poate ajuta la întărirea sistemului imunitar și la îmbunătățirea sănătății intestinale. Preparare: 10 minute Gătire: […]
Carnaţi din carne de peşte
PrinteazaCarnaţi din carne de peşte: carne de peste, usturoi, orez, boia dulce, mate de porc, piper.
Ingrediente:
- 10 kg carne de peşte (crap sau caras)
- 1 kg usturoi
- 500 g orez
- sare boia dulce
- mate de porc
- piper
Mod de preparare:
Carnaţi din carne de peşte: Toci carnea de peşte, după ce ai scos toate oasele şi pieliţa. Fierbi orezul, iar după ce s-a răcit îl amesteci cu carnea de peşte.
Usturoiul îl pisezi bine şi îl amesteci cu piperul, sarea şi boiaua dulce. Acest amestec îl adaugi la compoziţia din carne de peşte şi orez.
Omogenizezi bine şi cu această compoziţie umpli maţele de porc. Cine doreşte şi are posibilitatea, poate să afume cârnaţii.
Serveşti cârnaţii prăjiţi, alături de murături sau cu feliute de lămâie.
Pofta buna!
Ceai de Floare de Mar – apreciat pentru proprietatile sale calmante si beneficii pentru sanatate. Florile de mar nu doar ca ofera un gust subtil si placut, dar sunt si bogate in antioxidanti si vitamine. Acest ceai este perfect pentru a te relaxa dupa o zi lunga sau pentru a te bucura de un moment […]