Carnaţi din carne de peşte

Printeaza

Carnaţi din carne de peşte: carne de peste, usturoi, orez, boia dulce, mate de porc, piper.

 

Ingrediente:

  • 10 kg carne de peşte (crap sau caras)
  • 1 kg usturoi
  • 500 g orez
  • sare boia dulce
  • mate de porc
  • piper

 

Mod de preparare:

Carnaţi din carne de peşte: Toci carnea de peşte, după ce ai scos toate oasele şi pieliţa. Fierbi orezul, iar după ce s-a răcit îl ames­teci cu carnea de peşte.

Usturoiul îl pisezi bine şi îl amesteci cu pi­perul, sarea şi boiaua dulce. Acest amestec îl adaugi la compoziţia din carne de peşte şi orez.

Omogenizezi bine şi cu această compoziţie umpli maţele de porc. Cine doreşte şi are posibilita­tea, poate să afume cârnaţii.

Serveşti cârnaţii prăjiţi, alături de murături sau cu feliute de lămâie.

 

Pofta buna!

 

 

 

Morcovi Glazurați cu Miso

Morcovi Glazurați cu Miso – o garnitură delicioasă și nutritivă, perfectă pentru a însoți orice fel principal. Miso este o pastă tradițională japoneză făcută din soia fermentată, care este bogată în probiotice benefice pentru sănătatea digestivă. Consumul regulat de miso poate ajuta la întărirea sistemului imunitar și la îmbunătățirea sănătății intestinale. Preparare: 10 minute Gătire: […]

Ceai de Floare de Mar

Ceai de Floare de Mar – apreciat pentru proprietatile sale calmante si beneficii pentru sanatate. Florile de mar nu doar ca ofera un gust subtil si placut, dar sunt si bogate in antioxidanti si vitamine. Acest ceai este perfect pentru a te relaxa dupa o zi lunga sau pentru a te bucura de un moment […]

 

 

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.