Carnati, dovleac si cartofi la cuptor

Printeaza

O reteta de carnati, dovleac si cartofi la cuptor din: carnati, cartofi, dovleac, ulei de masline, mustar si rucola.

Ingrediente:

  • 600 g carnati proaspeti
  • 500 g cartofi
  • 350 g dovleac, taiat cuburi
  • 1 lingura ulei de masline
  • 1 lingura mustar de Dijon
  • 50 g rucola

 

Mod de preparare:

Preincalzeste cuptorul la semnul 6/200C. Asaza carnatii in vas rezistent si da la cuptor 10 minute. Fierbe cartofii in apa cu sare 10-15 minute.

Taie carnatii in trei si adauga in vas cartofii fierti, dovleacul si uleiul.

Amesteca si da la cuptor 30 de minute. Adauga mustarul si amesteca, da din nou la cuptor 5 minute.

Presara rucola, asezoneaza si serveste cu salata verde si mustar – dupa gust.

Carnati, dovleac si cartofi la cuptor

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.