Carnati, dovleac si cartofi la cuptor
PrinteazaO reteta de carnati, dovleac si cartofi la cuptor din: carnati, cartofi, dovleac, ulei de masline, mustar si rucola.
- 600 g carnati proaspeti
- 500 g cartofi
- 350 g dovleac, taiat cuburi
- 1 lingura ulei de masline
- 1 lingura mustar de Dijon
- 50 g rucola
Mod de preparare:
Preincalzeste cuptorul la semnul 6/200C. Asaza carnatii in vas rezistent si da la cuptor 10 minute. Fierbe cartofii in apa cu sare 10-15 minute.
Taie carnatii in trei si adauga in vas cartofii fierti, dovleacul si uleiul.
Amesteca si da la cuptor 30 de minute. Adauga mustarul si amesteca, da din nou la cuptor 5 minute.
Presara rucola, asezoneaza si serveste cu salata verde si mustar – dupa gust.
Carnati, dovleac si cartofi la cuptor
Pofta buna!