Carnati in foitaj

Printeaza

Carnati in foitaj din: carnati, aluat, ou, mac sau chimen.

Ingrediente:Carnati_in_foitaj

  • 4 cârnaţi uscaţi, cabanoşi sau olteneşti
  • aluat foitaj
  • 1 ou
  • mac sau chimen, pentru decor

 

Mod de preparare:

Impărţi carnaţii în trei bucăţi. Tai aluatul fâşii de 15 cm, cu 1 cm lăţime şi le înfăşori spiralat în jurul acestora. Ungi porţiunile de foitaj cu puţin ou bătut şi le presari cu mac sau chimen.

Aşezi carnaţii pe o tavă tapetată şi-i dai la cuptor 20 de minute.

Carnati in foitaj

Carnati_in_foitaj

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

1 comentariu

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.