Carnati la tigaie

Printeaza

Carnati la tigaie din: carne de porc, carne de vita, slanina, boia, usturoi, sare, piper, rozmarin.

Ingrediente:Carnati la tigaie

Pentru cârnati:

  • 2 kg carne de porc
  • 200 g slănină de porc
  • 200 g carne de vita
  • boia de ardei dulce
  • 2 câpatâni usturoi
  • sare
  • piper
  • mate

Pentru prăjit:

  • 3-4 crengute de rozmarin
  • 2-3 cepe
  • ulei

 

Mod de preparare:

Carnea de porc, carnea de vită şi slănina se trec prin maşina de tocat, de două ori, apoi se adaugă usturoiul pisat, sare şi piper, după gust. Se umplu maţele, iar carnaţii obţinuţi se lasă la zvântat, afară, 2-3 zile, apoi se afumă.

Pentru prăjit, ceapa se lasă în foi şi se taie în două. Se aşază fiecare jumătate de ceapă cu faţa tăiată în tigaia cu ulei şi se rumeneşte.

Se pun şi carnaţii crestaţi, rozmarinul şi se acoperă cu capac.

Se lasă 10 minute, amestecând prin scuturarea tigăii.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.