Carnati cu legume la cuptor

Printeaza

Carnati cu legume la cuptor din: ceapa, dovlecei, ardei, uei de masline, carnati de porc, usturoi, rosii tocate.

Ingrediente:Carnati_cu_legume_la_cuptor

  • 1 ceapa taiata in 16
  • 3 dovlecei, taiati in bucati mici
  • 1 ardei rosu, taiat in bucati mici
  • 3 linguri ulei de masline
  • 8 carnati mari de porc
  • 2 catei de usturoi, zdrobiti
  • 400 g de rosii tocate, din conserva

 

Mod de preparare:

Incinge cuptorul la 220C. Pune ceapa, dovleceii si ardeiul rosu intr-un vas de copt, suficient de mare cat legumele sa incapa intr-un singur strat.

Stropeste-le cu 2 linguri ulei de masline si asezoneaza-le. Gateste-le la cuptor timp de 20 de minute.

Intre timp, incinge restul de ulei intr-o tigaie si prajeste carnatii aproximativ 5 minute, pana se rumenesc putin pe toate partile.

Adauga vazul cu legume, usturoiul si rosiile tocate, asezoneaza din nou, apoi pune deasupra carnatii si reintrodu mancarea in cuptor pentru inca 20 de minute, astfel incat legumele sa se fragezeasca.

Carnati cu legume la cuptor

Carnati_cu_legume_la_cuptor

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.