Carnati cu linte si sirop de artar
PrinteazaCarnati cu linte si sirop de artar din: ceapa, carnati, linte verde, otet din rosu, sirop de artar.
- 3 cepe mici
- 6 carnati de buna calitate
- 2 conserve a cate 250 g linte verde
- 3 linguri de otet din vin rosu
- 3 linguri sirop de artar
Mod de preparare:
Incinge cuptorul la 200°C. Taie cepele în sferturi. încinge bine o tigaie-grill. Pune în ea cepele pentru a le rumeni, apoi lasă-le deoparte.
Procedează la fel cu cârnaţii – nu-i nevoie să-i laşi să se pătrundă, e suficient să-şi schimbe culoarea la suprafaţă.
Pune lintea într-o tavă de copt şi stropeşte-o cu eventuala zeamă lăsată de cârnaţi şi ceapă în tigaia-grill. Adaugă oţetul, sare şi piper şi amestecă ingredientele.
Aranjează peste linte sferturile de ceapă şi cârnaţii. Unge ceapa şi cârnaţii cu siropul de arţar şi asezonează. Găteşte totul 20 de minute, apoi serveşte.
Carnati cu linte si sirop de artar
Pofta buna!