Carnea de porc o tai felii subtiri de 1 cm grosime si o freci cu 25 g sare. Dupa aceea, pui carnea intr-un vas, o indesi bine, acoperi apoi vasul cu hartie pergament si o lasi 2-3 zile la loc răcoros.
Carnea de vita o treci de 2 ori prin masina de tocat si adaugi la fiecare kg de carne cate 20 g de sare si 1 g piper. Amesteci bine, pana obtii o masa uniforma.
Pui carnea intr-un vas si-l lasi la loc racoros pentru 1-2 zile. Amesteci apoi carnea de porc cu cea de vita, treci totul prin masina de tocat carne cu sita rară, adaugi 3 g de boia, 3 g ienibahar si 2 g usturoi zdrobit pentru fiecare kg de carne.
Amesteci totul foarte bine, umpli matele si le legi la capete. Pui carnatii la zvantat, iar dupa aceea la afumat.
Carnati la gratar cu piure de cartofi si sos de ceapa din: carnati de porc, sare, piper, ulei de masline, unt, ceapa, zahar pudra, faina, supa, cartofi, smantana, mustar. Ingrediente: 12 carnati de porc sare și piper negru măcinat Ingrediente pentru sosul de ceapa: 2 linguri ulei de masline 2 linguri unt 8 cepe feliate […]
Supa de chimen cu carnati din: slanina, carnati Debrecen, chimen, boia, faina, patrunjel verde. Ingrediente: 150 g slănină 150 g cârnaţi Debrecen chimen boia făină pătrunjel verde Mod de preparare: Se prăjeşte slănina tăiată cuburi, apoi se scot jumările, iar în grăsimea rămasă se adaugă două linguri de chimen, puţină boia şi două linguri […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.