Carnati moldovenesti cu cimbru

Printeaza

Carnati moldovenesti cu cimbru din: carne, slanina, usturoi, coriandru, cimbru, sare, piper, mate.

Ingrediente:Carnati moldovenesti cu cimbru

  • 1 kg carne de porc
  • 250 g slănină fragedă
  • usturoi
  • coriandru
  • cimbru
  • sare
  • piper
  • maţe subţiri

 

Mod de preparare:

Treceţi carnea prin maşina de tocat, adăugaţi condimentele şi slănina tăiată cubu- leţe mici. Usturoiul îl folosiţi ca mujdei, pentru ca pasta de carne să alunece uşor.

Montaţi pâlnia la maşina de tocat şi umpleţi cârnaţii, după care puneţi-i la zvântat câteva zile. Se consumă proaspeţi.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.