Carnati moldovenesti (trandafir)

Printeaza

Carnati moldovenesti (trandafir) din: carne de porc, slanina, usturoi, coriandru, cimbru, sare, piper, mate subtiri.

Ingrediente:Carnati moldovenesti (trandafir)

  • 1 kg carne de porc
  • 250 g slănină fragedă
  • usturoi
  • coriandru
  • cimbru
  • sare
  • piper
  • maţe subţiri

 

Mod de preparare:

Treci carnea prin maşina de tocat, adaugi condimentele şi slănina tăiată cubuleţe mici.

Usturoiul se foloseşte ca mujdei, pentru ca pasta de came să alunece uşor. Montezi pâlnia la maşina de tocat şi umpli maţele, după care îi pui la zvântat câteva zile.

Se consumă proaspeţi.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.