Carnati nemtesti

Printeaza

Măcelarii germani care au inventat cârnatul Frankfurter, în anii 1860, i-au dat numele oraşului lor natal. De dimensiuni mai reduse faţă de carnaţii clasici, această variantă timpurie era preparată din carne de porc şi avea un gust fin, nefiind condimentată.

De-a lungul vremii, Frankfurter-ul a devenit chintesenţa cârnaţilor serviţi în chiflă. Deşi combinaţia de cârnat cu pâine era cunoscută înainte de inventarea Frankfurter-Wor, orice american se gândeşte la franks atunci când aude cuvântul hotdog.

Acesta a devenit un produs specific de junk-food, în special în America de Nord, unde se vinde la colţ de stradă în aproape toate localităţile mai mari, pe stadioane de baseball şi în malluri.

Hotdogul este deseori îmbunătăţit prin adăugarea din belşug a altor ingrediente: ketchup, muştar, ceapă, bacon, porumb, cartofi – uneori în cantităţi atât de mari, încât hotdogul nu mai este nimic altceva decât un pretetxt pentru celelalte ingrediente.

Există şi alte modalităţi minunate de a găti cârnaţii Frankfurter (fără chiflă), alături de o iahnie de fasole sau de macaroane cu brânză.

 

Carnati nemtesti

Carnati nemtesti

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.