Carnati oltenesti cu cimbru si usturoi

Printeaza

Carnati oltenesti cu cimbru si usturoi din: carne, sare, usturoi, cimbru, mate.

Ingrediente:Carnati oltenesti cu cimbru si usturoi

  • 1 kg carne de porc slabă
  • sare
  • usturoi
  • cimbru
  • 1 pahar cu zeamă de carne
  • maţe sub­ţiri bine curăţate

 

Mod de preparare:

Tocaţi carnea de porc folosind un cuţit sau o secure ascuţită, amestecaţi cu con­dimentele, săraţi după gust şi subţiaţi amestecul cu zeamă de carne (călduţă).

Spălaţi maţele cu atenţie, ţineţi-le în apă cu oţet, limpeziţi-le în mai multe ape reci, apoi umpleţi-le cu carne.

Puneţi cârnaţii rezultaţi la rece 2 zile, după care îi puteţi afuma.

Se păstrează în cămara rece şi bine aerisită.

 

Pofta buna!


Poate te intereseaza si:

Carnati proaspeti de casa

Carnati proaspeti de casa

Carnati proaspeti de casa din: carne de porc, carne de vita, sare, piper, usturoi, apa, mate, slanina. Ingrediente: 1 kg carne de porc 500 g carne de vită sau viţel 1 lingură cu sare piper măcinat usturoi tocat 1 ceaşcă mică de apă caldă maţe de porc spălate şi curăţate 200 g slănină   Mod […]

Carnati de ficat (Leberwursti)

Carnati de ficat (Leberwursti)

Carnati de ficat (Leberwursti) din: ficat de porc, ficat de vita, carne, condimente, sare, slanina, ceapa, usturoi, mate de porc. Ingrediente: 1 ficat de porc 1 ficat de vită carne condimente sare 1 kg slănină 1 ceapă usturoi după gust maţe de porc   Mod de preparare: Fierbi timp de 10 min: ficatul, slănina şi […]

 

Sangerete afumat

Carnati cu sange (Blutwurst – Sangerete)

Carnati cu sange (Blutwurst – Sangerete) din: carne de porc, sange de porc, organe de porc, sorici, sare, condimente, mate de porc. Ingrediente: 1 kg carne de porc cu grăsime 1 pahar cu sânge de porc organe de porc (plămâni, inimă, rinichi) şorici sare condimente maţe de porc   Mod de preparare: Toci carnea folosind […]

 

Carnati cu boia si usturoi

Carnati de casa cu cimbru

Carnati de casa cu cimbru din: pulpa de porc, burta de porc, slanina, ardei, usturoi, cimbru, sare, piper, vin. Ingrediente: 3 kg pulpă de porc 3 kg burtă de porc 1 kg slănină 500 g usturoi curăţa 500 g ardei iuţi uscaţi, curăţaţi de seminţe 4-5 linguri cimbru uscat 2 linguri piper măcinat 500 ml […]

 

 

Pofta buna!

 

 

Incoming search terms:

  • https://www restaurantedelux ro/carnati-oltenesti-cimbru-usturoi html

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.