Carnaţi olteneşti

Printeaza

Carnaţi olteneşti

Ingrediente:Carnaţi olteneşti

  • carne de porc
  • sare
  • piper
  • usturoi
  • ardei iute

 

Mod de preparare:


Se prepară numai din carne de porc care se toacă cu satirul. Se adaugă sare, piper, usturoi şi ardei iute după gust. Se frămîntă bine şi se adaugă apă după nevoie.

Cu acest ames­tec se umplu intestinele subţiri de porc. Aceşti cîrnaţi se lasă să se zvînte la aer timp de 6—8 zile.

După ce s-au zvîntat se păstrează la loc uscat. Se pot servi proaspeţi, prăjiţi sau reci, după ce s-au uscat.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.