Carnati cu oua si legume la tigaie
PrinteazaCarnati cu oua si legume la tigaie din: carnati, ardei, cartofi, ceapa, usturoi, pasta de ardei, supa, cimbru, oua.
Ingrediente:
- 200 g cârnaţi cabanos
- 2 ardei graşi galbeni, roşii, verzi
- 4-5 cartofi
- 5 cepe
- 1 căţel de usturoi
- 3 linguri pastă de ardei (dacă ai, dacă nu, pune bulion deşi nu are acelaşi gust)
- 1/2 l supă
- 1 linguriţă cimbru
- 4 ouă
Mod de preparare:
Cureţi cartofii, îi tai cuburi şi îi laşi în apă rece. Cureţi şi tai ardeii, ceapa, usturoiul. Tai cârnaţii felioare pe care le prăjeşti în ulei. Apoi prăjeşti şi ardeii , cartofii, ceapa şi usturoiul. Adaugi pasta de ardei, supa, cimbrul, potriveşti de sare şi piper şi laşi să fiarbă circa 15 minute.
Cu 5 minute înainte adaugi şi cârnaţii. Cât fierb şi cârnaţii, pregăteşti ochiurile. Aduci la masă amestecul de legume şi cârnaţi cu ou deasupra şi totul presărat cu pătrunjel.
Pofta buna!