Carnati cu oua si legume la tigaie

Printeaza

Carnati cu oua si legume la tigaie din: carnati, ardei, cartofi, ceapa, usturoi, pasta de ardei, supa, cimbru, oua.

 

Ingrediente:  Carnati cu oua si legume la tigaie

  • 200 g cârnaţi cabanos
  • 2 ardei graşi galbeni, roşii, verzi
  • 4-5 cartofi
  • 5 cepe
  • 1 căţel de usturoi
  • 3 linguri pastă de ardei (dacă ai, dacă nu, pune bulion deşi nu are acelaşi gust)
  • 1/2 l supă
  • 1 linguriţă cimbru
  • 4 ouă

 

Mod de preparare:

Cureţi cartofii, îi tai cuburi şi îi laşi în apă rece. Cureţi şi tai ardeii, ceapa, usturo­iul. Tai cârnaţii feli­oare pe care le prăjeşti în ulei. Apoi prăjeşti şi ardeii , cartofii, ceapa şi usturo­iul. Adaugi pasta de ardei, supa, cimbrul, potriveşti de sare şi piper şi laşi să fiarbă circa 15 minute.

Cu 5 minute înainte adaugi şi cârnaţii. Cât fierb şi cârnaţii, pregăteşti ochiurile. Aduci la masă amestecul de legume şi cârnaţi cu ou deasupra şi totul presărat cu pătrunjel.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.