Carnati pe pat de varza

Printeaza

Carnati pe pat de varza din: carnati, caltabos, varza, ceapa, piept de porc, pasta de ardei, piper.

Ingrediente:

  • 4 fire de carnati
  • 4 fire de caltaboş (eventual şi sângerete)
  • 1 kg varză murată
  • 1 ceapă mare
  • 100 g piept de porc afumat
  • 2 linguri pastă de ardei
  • piper

 

Mod de preparare Carnati pe pat de varza:

Pieptul de porc se taie cubuleţe şi se prăjeşte într-o tigaie.

Se scot jumările, iar în untura ramasa se căleşte ceapa mărunţită, se adaugă pasta de ardei, varza şi jumările, se presară cu piper, se amesteca şi se pune într-un vas termorezistent.

Deasupra se aşază cârnaţii, caltaboşii şi sângereţii dupa caz. Se toarna puţina apă, se acoperă cu capacul şi se introduce în cuptorul fierbinte pentru 30 minute.

Se scoate capacul şi se lasă la rumenit. Se serveşte imediat.

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.