Cârnați de Casa Plini de Savoare din: carne de porc, carne de vita, coriandru, chimion, paprika afumata, usturoi, sare, piper, mate. Savurează gustul inovator al acestor cârnați , o rețetă unică ce combină carne de calitate superioară cu o selecție de mirodenii exotice. Perfect pentru cei care iubesc să experimenteze în bucătărie, această rețetă aduce […]
Carnati picanti rumeniti
PrinteazaCarnati picanti rumeniti din: carnati, ulei de floarea soarelui, ceapa, chimen, foi de dafin, scortisoara, pasta de ardei iute, piure de rosii, fasole, ciocolata si felii de lamaie.
- 750 g carnati picanti de diferite feluri
- 2 linguri ulei de floarea soarelui
- 1 ceapa mare, tocata marunt
- 1/2 lingurita chimen macinat
- 2 foi de dafin
- 10 cm baton de scortisoara
- 1 lingurita pasta de ardei iute
- 2 catei de usturoi, zdrobit
- 3 linguri piure de rosii
- 400 g conserva de rosii in suc
- 400 g fasole fiarta din conserva, scursa de lichid si clatita
- 25 g ciocolata cu 75% cacao, razuita marunt
- felii de lamaie pentru servit
Mod de preparare:
Preincalzeste cuptorul la semnul 6/200C. Prajeste carnatii in 1 lingura ulei la foc mare 5 minute, apan cand se rumenesc.
Transfera in tava. in uleiul ramas prajeste ceapa, adauga condimentele, pasta de chilli, usturoiul si piureul de rosii si tine pe foc 1 minut.
Adauga rosiile, 200 ml apa si fasolea si da in clocot. Toarna peste carnati si adauga ciocolata.
Da la cuptor 30 de minute. Serveste cu felii de lamaie.
Carnati picanti rumeniti
Pofta buna!
poate iti place si:
Cârnați Picanți – O Rețetă Picantă și Plină de Gust
Cârnați Picanți – O Rețetă Picantă și Plină de Gust din: carne de porc tocata, slanina de porc, usturoi, boia de ardei iute, paprika, cimbru, coriandru, piper, sare, mat de porc. În inima tradițiilor culinare românești, cârnații casnici ocupă un loc de onoare. Această rețetă propune o variantă plină de gust și caracter, ideală pentru […]
Pofta buna!
Imi place ce ai facut cu carnatii astia