Omleta cu carnati si lapte de cocos din: ouă, lapte de cocos, sare, ulei sau unt topit, făină, ulei pentru prăjit, carne tocată, ceapa roşie, usturoi, coriandru, seminţe de chimen, nuci, zahăr tos. Ingrediente pentru învelis: 8 ouă 150 ml lapte de cocos 1/2 linguriţă sare 3 linguri ulei sau unt topit 100 g făină 750 ml ulei pentru […]
Carnati de porc in lapte
PrinteazaCarnati de porc in lapte din: carnati, lapte, oua, faina.
- 8 cârnaţi de porc
- 250 ml lapte
- 2 ouă
- 125 g făină
Mod de preparare:
Carnaţii se prăjesc într-o tigaie, până se rumenesc. Se scot din tigaie, iar o parte din zeama cu grăsime se păstrează.
Cuptorul se încălzeşte la 200°C.
Laptele, ouăle şi făina se amestecă într-un castron până formează un aluat gros.
Intr-un vas mic de friptură se toarnă aproximativ 3 linguri din zeama cu grăsime păstrată în tigaie.
Cârnaţii se aranjează într-un singur strat în vas şi se dau câteva la cuptor pentru câteva minute, până se încălzeşte grăsimea.
Aluatul se toarnă peste cârnati, iar vasul se dă din nou la cuptor. Se coace 30-40 de minute.
Pofta buna!
poate iti place si:
Omleta cu carnati si lapte de cocos
Frittata cu carnati de porc si legume
Frittata cu carnati de porc si legume din: carne, ardei gras, ceapa rosie, parmezan, condimente, oua. Frittata este varianta italieneasca a clasicei omlete, cu diferenta ca nu se impatureste. Ingrediente: 40gr carne de carnati de porc 40gr ardei gras verde tocat 40gr ardei gras rosu tocat 40gr ceapa rosie tocata 40gr parmezan ras 1 lingurita […]
Pofta buna!