Carnati de porc picanti cu cimbru si usturoi din: carne de porc împănată cu slănină, usturoi, boia iute, sare, piper, cimbru, intestine subţiri de porc
Ingrediente:
2 kg carne de porc, împănată cu slănină
1 căpăţână usturoi
2 linguri boia iute
sare
piper
cimbru
intestine subţiri de porc
Mod de preparare:
Toci carnea şi o condimentezi cu cimbru şi mujdei de usturoi, după gust.
Amesteci toate ingredientele şi frămânţi foarte bine, având grijă ca tocătura să fie moale, destul de picantă şi sărată.
Cureţi intestinele şi le umpli, folosind pâlnia specială. Ai grijă sâ nu rămână goluri de aer!
Laşi cârnaţii să se usuce la loc cald o zi.
Tai bucăţi din cârnaţi, îi strângi sub formă de melc, îi prinzi cu scobitori şi îi prăjeşti pe ambele părţi.
Rulada cu spanac si carnati de porc din: pulpa de porc, spanac, ulei, vin, salvie, carnati, praz, cimbru, sare, piper. Ingrediente: 800 g pulpă de porc 2-3 linguri ulei 600 g spanac congelat 2 frunze de salvie 1 pahar vin alb 2 cârnaţi proaspeţi sare piper 2 fire de praz 1 morcov 2 crenguţe de […]
Carnati de porc cu vin din: carne de porc, slanina, boia, mate, usturoi, vin, sare, piper. Ingrediente: 6 metri maţe de porc, curăţate şi spălate 3 kg carne de porc 1 kg slănină 1 lingură boia de ardei 1 lingură boia de ardei dulce sare piper 15 căţei de usturoi 150 ml vin roşu salată […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.
foarte buni carnatii astia