Carnati de porc – reteta traditionala

Printeaza

Carnati de porc – reteta traditionala din: carne de porc, sare, piper, usturoi, mate de porc.

 

Ingrediente:

  • carne de porc (mai grasa)
  • sare
  • piper
  • usturoi
  • mate de porc

 

Mod de preparare:

Se da carnea prin masina de tocat si se framanta cu usturoi pisat, sare, piper dupa gust si una sau doua cani de apa rece.

Se umplu matele de porc, spalate cu apa si sare si curatate.

Se aseaza carnatii intr-o cosarca de paie, la zvantat, iar a doua zi se afuma.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 


poate iti place si:

Carnati de porc proaspeti

Carnati de porc proaspeti

Carnati de porc proaspeti din: carne de porc, sare, piper, coriandru, ienibahar, usturoi. Ingrediente: carne de porc sare piper coriandru ienibahar usturoi   Mod de preparare: Se fierbe bine carnea de porc, până cade de pe os. Se dă prin maşină, se adaugă sare, piper, coriandru şi ienibahar. Se pisează câteva căpăţâni de usturoi şi […]

 

Carnati haiducesti de porc

Carnati haiducesti de porc

Carnati haiducesti de porc din: carne de porc, slanina, sare, piper, maghiran, coriandru. Ingrediente: 2 kg carne de porc 500 g slanina boia sare si piper maghiran coriandru   Mod de preparare: Se toacă mărunt carnea de porc. Se taie slănină în cubuleţe. Se amestecă totul, se adaugă boia de ardei iute, sare, piper, măghiran şi […]

 

Carnati cu boia si usturoi

Carnati de porc cu vin rosu

Carnati de porc cu vin rosu din: carne de porc, slanina, boia, mate, usturoi, vin, sare, piper. Ingrediente: 6 metri maţe de porc, curăţate şi spălate 3 kg carne de porc 1 kg slănină 1 lingură boia de ardei 1 lingură boia de ardei dulce sare piper 15 căţei de usturoi 150 ml vin roşu   […]

 

 

Carnati de porc proaspeti

Carnati proaspeti de porc cu usturoi

Carnati proaspeti de porc cu usturoi din: carne de porc, carne de vita, usturoi, sare, piper. Ingrediente: 1 kg carne de porc 500 g grăsime 200 g carne de vită usturoi piper sare mirodenii pentru cârnaţi maţe de porc   Mod de preparare: Carnea şi grăsimea se dau prin maşina de tocat cu usturoiul, folosin […]

 

 

Pofta buna!

 

 

 

1 comentariu

  1. De Sarbatori, ca orice gospodina fac carnati de porc astfel ca inca o reteta de acest fel este binevenita. Usturoiul este ingredientul cel mai important 🙂

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.